Skip to main content

Huisautomatisering

Door middel van moderne technieken is het mogelijk om gebruik te maken van huisautomatisering. Op die manier worden installaties en apparaten binnen uw huis geautomatiseerd, waardoor deze vanzelf reageren in bepaalde situaties.

Hierbij kunt u denken aan het automatiseren van de verlichting, waardoor deze vanzelf aangaat wanneer het donker is en iemand de kamer binnenloopt. Ook kunt u ervoor kiezen om de verwarming hierbij aan te sluiten, waardoor u deze vanaf uw smartphone kunt besturen. U kunt de temperatuur dan van tevoren al regelen, waardoor u altijd thuiskomt in een heerlijk verwarmd huis. Ook kunt u ervoor zorgen dat uw zonwering vanzelf omlaag gaat wanneer de zon schijnt. Naast al deze toepassingen kan de beveiliging ook aangesloten worden op de huisautomatisering. Zo werkt uw alarmsysteem automatisch, maar kunt u ook gebruik maken van een noodknop of valdetectie.

Ook voor huisautomatisering bent u aan het goede adres

Twente PC is officieel reseller en gecertificeerd installateur van Fibaro huisautomatisering producten. Met Fibaro is het mogelijk om vanuit één app al uw elektronica in huis te bedienen.

Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren is uw woning of kantoor gemakkelijk aan te passen en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

Fibaro heeft een zeer simpele en gebruiksvriendelijke interface, waarmee u overal ter wereld uw woning of kantoor kunt monitoren en beheren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie in de winkel. Ook zijn we te vinden bij de evenementen van Huis & Co.

STIJLVOL DESIGN

Intelligentie & Compabiliteit

Fibaro is gebaseerd op het draadloze netwerk Z-wave. Het unieke van Fibaro is de mogelijkheid om samen te kunnen werken met draadloze Z-wave producten van meer dan 300 individuele producenten. Zo kunnen vrijwel alle IP camera’s worden geïntegreerd met het systeem en wordt er op verzoek bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.

Ook uw Sonos systeem, smart TV, alarminstallatie etc. is moeiteloos te integreren, zodat u alles binnen 1 app kunt monitoren en bedienen. U kunt Fibaro zelfs de watertoevoer af laten sluiten bij een detectie van waterlekkage of een gesprongen leiding. of uw elektrische apparaten uitschakelen bij overstromingsgevaar. Bent u vergeten om de verwarming lager of uit te zetten of het alarm in te schakelen, Fibaro weet het en helpt u herinneren, of doet het voor u. Waar ter wereld u ook bent.

Fibaro componenten worden niet permanent bevestigd aan de infrastructuur van uw gebouw. Dus als u wilt herinrichten of verbouwen is dit geen probleem. U geeft de module gewoon een nieuwe plaats en dankzij de MESH netwerk technologie zal het zichzelf automatisch aanpassen aan de nieuwe locatie en blijven functioneren met de overige componenten. U kunt het systeem zelfs mee verhuizen en opnieuw aanpassen aan uw nieuwe situatie.

  • verlichting
  • rookmelders
  • watersensoren
  • rolluiken
  • beweginssensoren
  • (IP) Camera’s
  • SONOS
  • Philips Hue
  • En nog veel meer