Skip to main content

Informatie – Garantie

De garantie verschilt per product. Klik op uw product voor meer informatie.


Laptops


Laptops worden standaard geleverd met 2 jaar carry-in garantie met uitzonder van de batterij. De garantie op de batterij en oplader is 1 jaar. Mocht u binnen deze 2 jaar problemen of vragen hebben omtrent uw laptop of het gebruik van uw laptop, dan helpen wij u graag in onze winkel.

Computers


Al onze computers en systemen worden standaard geleverd met 2 jaar carry-in garantie.

Laptop componenten


Op een nieuwe laptop oplader (adapter), batterij (accu), toetsenbord/mousepad, oplaadpunt zit standaard 1 jaar carry-in garantie.

Computer componenten


Op computer componenten zoals processors, videokaarten, werkgeheugen etc. zit standaard 2 jaar carry-in garantie.

Diensten


Voor meer informatie over garantie betreffende diensten zie twentepc.nl/diensten.

Overige informatie over onze garantie kunt u vinden in onze algemene voorwaarden. Twente PC is aangesloten bij ICT Waarborg. Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.