Skip to main content

Wij bestaan 5 jaar

Dit vieren wij met speciale aanbiedingen van maandag 26 augustus 2019 t/m zaterdag 31 augustus 2019.

Op zaterdag 30 augustus 2014 opende Twente PC voor het eerst de deuren van de winkel aan de Oranjestraat in Rijssen. Drie jonge ondernemende studenten begonnen naast hun opleiding enthousiast met de opbouw van een ICT onderneming. Nu, vijf jaar later, is Twente PC een begrip in Rijssen en omstreken; een mooi moment om terug te blikken.

Twente PC is oorspronkelijk opgericht door drie studenten. In eerste instantie was de winkel in het centrum van Rijssen alleen open op de donderdagavond en zaterdag. Op deze manier was het voor de jonge ondernemers mogelijk om aan te voelen of er behoefte was aan een dergelijke onderneming in Rijssen. Op antwoord hoefde men niet lang te wachten, het klantenbestand groeide snel. Van opschoonbeurten voor de laptop tot nieuw-verkoop van zelf-samengestelde-computers, alles kwam voorbij. Twente PC wist het verschil te maken op het gebied van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Een mooie bekroning was het winnen van de prestigieuze prijs “Beste ICT servicebedrijf van Overijssel”.

Door het aantrekken van personeel konden al gauw de openingstijden uitgebreid worden naar enkele dagen. Hierdoor konden ook de zakelijke klanten bediend gaan worden. Voor de zakelijke klant moet een ICT bedrijf namelijk elk moment support kunnen verlenen. Niet veel later zijn de openingstijden verruimd tot een volledige week, van maandag tot en met zaterdag.
Qua ontwikkelingen heeft de tijd niet stil gestaan. Voor de zakelijke klant zijn de diensten uitgebreid met VoIP telefonie, hosting, camera beveiliging, professionele netwerk en wifi-oplossingen en werken in de cloud. Voor de particuliere klant is Twente PC expert op het gebied van systeemsamenstellingen, data recovery en reparaties. Door regelmatig met alle medewerkers beurzen en congressen te bezoeken, blijft de kennis up-to-date. Verder wordt ervoor gezorgd dat er altijd stageplekken beschikbaar zijn voor ICT studenten. Zo leert de student van de praktijk, en de onderneming van de student.

Vijf jaar na opening, is het streven onveranderd: goede service en klantvriendelijkheid. Van zowel de digibeet tot de veeleisende zakelijke klant, iedereen is welkom!

SPECIALE AANBIEDINGEN

Wij vieren ons 5 jarig bestaan met speciale aanbiedingen van maandag 26 augustus 2019 t/m zaterdag 31 augustus 2019. Bekijk ze hieronder.

Dé ideale laptop voor school

Model: Lenovo S130
Scherm: 14″, 1920×1080 (Full HD)
Processor: Intel Pentium N5000
Videokaart: Intel HD Graphics
Werkgeheugen: 4GB
Opslag: 128GB SSD
Besturingssysteem: Windows 10

Let op, deze laptop heeft geen CD/DVD speler en netwerkkabel aansluiting

Voor 399,95

NÚ MET GRATIS LAPTOPTAS + MUIS!

All-in-one WiFi printer

Model: Canon TR4550
Printertype: Inkjet
Verbinding: USB en WiFi
Papierformaat: A4, A5, B5
Functies: Automatische documentinvoer, dubbelzijdig printen fax, kopiëren en scannen

Voor maar 49,-