Skip to main content
Algemeen nieuws

Verruimde openingstijden

By september 23, 2015No Comments

Rijssen – Computerzaak Twente PC in het centrum van Rijssen verruimt vanaf 1 oktober de openingstijden! Was de winkel voorheen alleen op  donderdagavond en zaterdag geopend, per 1 oktober worden deze openingstijden uitgebreid met de woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00-17.00u.

Ongeveer een jaar geleden opende Twente PC voor het eerst haar deuren in het centrum van Rijssen. De onderneming is opgezet door 3 studenten en wordt naast het studeren draaiende gehouden. Dankzij een succesvol eerste jaar is het Twente PC team snel uitgebreid, waardoor een verruiming van de openingstijden mogelijk werd. Hierdoor is het mogelijk zowel de particuliere als de zakelijke klant beter van dienst te zijn.

De computerzaak won de award voor ICT servicebedrijf van het jaar 2015 in de provincie Overijssel. De winnaar werd door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, zodat van een eervolle prestatie kan worden gesproken. Twente PC staat voor betaalbare producten en diensten, in combinatie met goede, persoonlijke service. Meer informatie kunt u vinden op www.twentepc.nl of bel naar 0548-744102.

Lees dit artikel ook op: Rijssens Nieuwsblad